Skip to main content
e-expert korjaamo

Olemme autohuollon edelläkävijöitä.

Yleistyvät sähkö- ja hybridiajoneuvot vaativat huolto- ja korjauspalveluilta uudenlaista osaamista.

On tärkeää, että ajoneuvon korjauksen suorittaa ammattilainen, joka on saanut asianmukaisen koulutuksen – näin korjaus voidaan toteuttaa turvallisesti. Nyt voit siis huoletta luottaa myös täyssähkö ja hybridiajoneuvosi Ulvilan Autopisteen koulutettujen ammattilaisten käsiin. Sähköajoneuvojen erityispiirteisiin koulutetut mekaanikkomme osaavat kiinnittää huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon ja ennakoivat mahdolliset vaaranpaikat.

Toteutamme määräaikaishuollot ja korjaukset käyttövoimasta tai merkistä riippumatta kaikille autoille, aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

Lue lisää e-Expert korjaamoiden toimintaperiaatteista: e-expert.fi