Skip to main content
 
 
 
 
1
1

Laadukasta palvelua jo vuodesta 2011

Kaverukset Mikko Kuusisto ja Olli-Pekka Itkonen saivat tammikuussa 2011 idean paikallisesta autokorjaamosta, jossa ystävällinen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki olisivat etusijalla. Kun sopiva tilakin vapautui Ulvilan Nesteen naapurista, kaverukset irtisanoutuivat asentajan töistään ja Ulvilan Autopiste Oy oli syntynyt.

Yrityksen toimintaperiaatteena oli korjata ja huoltaa Ulvilan ja lähialueiden autoja merkistä ja iästä riippumatta, myös takuuaikana. Asiakkaita riitti heti alusta saakka mukavasti ja 2013 kaverukset perustivat vielä toisen toimipisteen sekä palkkasivat kaksi työntekijää. Kahden toimipisteen malli osoittautui kuitenkin hankalaksi ja 2015 yritys muutti yhteen toimipisteeseen tavoitteenaan tehostaa työskentelyä ja toimintatapoja, samalla palkaten vielä yhden työntekijän.

Vuonna 2019 Ulvilan Autopisteellä oltiin uuden edessä, kun hieno uusi halli vihdoin valmistunui Friitala-talon kupeeseen. Tiloissa toimii nyt Ollin ja Mikon lisäksi seitsemän asentajaa sekä töidenvastaanottaja Matti.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat aina tervetulleiksi palvelevaan autokorjaamoomme.

Asiakastyytyväisyys ja laatu ohjaavat toimintaamme

Visiomme on olla Porin seudun johtava yksityinen monimerkkikorjaamo, joka huoltaa ja korjaa myös täyssähkö- ja hybridiautot merkistä riippumatta.

Arvomme ovat:

• Erinomainen yrityskulttuuri ja työtyytyväisyys
• Asiakastyytyväisyys ja luotettavuus
• Ympäristöä kunnioittavat toimintatavat
• Läpinäkyvyys ja rehtiys
• Uuden teknologian autoilijoiden palveleminen

Olli-Pekka Itkonen

Olli-Pekka Itkonen

Yrittäjä

Palveleva moniosaaja, joka kuuntelee ja keksii ratkaisut hankaliinkin auto-ongelmiin. Pösöt ovat Ollin erikoisosaamista.

Mikko Kuusisto

Mikko Kuusisto

Yrittäjä

Palvelualtis lupsakka kaljupää useimmiten tiskin takana. Volvot, tuulilasinvaihdot ja -korjaukset ovat Mikon erikoisosaamista.

Jani Hannukainen

Jani Hannukainen

Asentaja

Pitkän huiskea hymyilevä kaveri tekee sen minkä aloittaa loppuun asti. Kokemusta on rutkasti merkeistä MB, BMW ja Mini. Haastavat sähködiagnostiikkatyöt, lisälämmittimien asennukset sekä kolarikorjaukset hoituvat Janilta käden käänteessä.

Tero Häkli

Tero Häkli

Asentaja

Tero on aina positiivinen, eikä hänellä ole huonoa päivää koskaan. Tero on koko ikänsä touhunnut Volkkarien ja Audien kanssa ja tietää niistä lähes kaiken. Myös Ford, Skoda ja Seat merkkisten autojen korjaus onnistuu käden käänteessä.

Tommi Nurmi

Tommi Nurmi

Asentaja

Tommi harrastaa Jokamiesluokassa kilpailemista, joten autot kiinnostavat myös työn ulkopuolella. Tommi huoltaa autot merkistä riippumatta, eikä alustatyöt tai jarrutyöt jää puolitiehen. Parhaiten Tommi tuntee Opelin ja Nissanin sisuskalut.

Mikko Itkonen

Asentaja

Entinen metallimies Mikko taitaa myös autojen salat. Henkeen ja vereen wolkkarimieheltä hoituu huollot ja korjaukset merkistä riippumatta

Lauri Aksola

Lauri Aksola

Asentaja

Nuoresta iästään huolimatta, Lauri omaa ennen kaikkea vankan kokemuksen BMW autojen saloista.

Aleksi Järvinen

Aleksi Järvinen

Asentaja

Aleksi on tarkka ja taitava nuorimies, jolla ei mene sormi suuhun Fordien kanssa.

Tuukka Laiho

Asentaja

Yleismies Tuukka taitaa määräaikaishuollot merkistä riippumatta